Indisch eten Den Haag

Komt u eten bij Mekar Sari, een echt Indisch restaurant in de regio van Den Haag? Bij ons kunt u terecht voor heerlijk Indisch eten in Den Haag. De gerechten worden met zorg en aandacht bereid. Wat te denken van onze volgende gerechten:

  • Ayam Panggang Kecap, Sambal goreng telor (gegrilde kip in ketjapsaus, Gekookte eien in hete pepersaus)
  • Sate Ayam of Sate Babi (kip- of varkenssate in javaanse pindasaus)
  • Pangsit goreng, emping of loempia (gefrituurde hapjes als voorgerecht)

Een bezoek aan ons laat u leren hoe de Indonesische keuken in elkaar steekt. Onze vleesgerechten worden op de traditionele manier bereid waardoor ze de echte, Indonesische smaak krijgen. Hetzelfde geldt natuurlijk voor onze vegetarische gerechten kunnen wij ook elke bezoeker aanraden.

Wanneer u een bezoek brengt aan Mekar Sari zullen wij er alles aan doen om u een onvergetelijke avond te bezorgen, waarbij het ene na de andere culinaire hoogstandje geserveerd wordt. Terwijl uw maaltijd vers bereid wordt, kunt u rekenen op onze uitstekende bediening voor drankjes en hapjes.

Indisch eten Den HaagOok thuis genieten

Indien u gezellig wil langskomen, adviseren wij u wel om van te voren een reservering te plaatsen. Dit kunt u doen middels het contactformulier op de website of door ons te bellen. Wij horen graag wanneer u wenst te komen en met hoeveel personen u komt. Tevens bestaat er de mogelijkheid om telefonisch Indisch eten bij ons te bestellen en het vervolgens af te halen in Den Haag. Zo kunt u ook thuis van onze heerlijke gerechten en smaken genieten.