Indonesisch eten in Den Haag

Welkom bij Mekar Sari.

Wij nodigen u graag uit eens een kijkje te nemen op onze menukaart. U zult merken dat u op een plezierige wijze verrast zult worden door de diversiteit aan gerechten. Al onze gerechten worden met verse ingrediƫnten ter plekke bereid. Wat denkt u bijvoorbeeld van onze uitgebreide Rijsttafels of onze Nasi Kuning Rames.

Onze vleesgerechten worden op de traditionele manier bereid waardoor ze de echte, authentieke Indonesische smaak krijgen. Hetzelfde geldt natuurlijk voor onze vegetarische gerechten kunnen wij ook elke bezoeker aanraden.

Bij Mekar Sari hechten wij veel waarde aan het feit dat het eten moet smaken zoals bij ons destijds in de kampung op Midden-Java. Uw eten wordt daarom met zorg door ons bereid, zodat u kunt genieten van een culinaire avond in onze Indonesische eethuisje. Kom ook gezellig bij ons langs en geniet van het eten en maak kennis met onze keuken.

Indien u gezellig wil langskomen, adviseren wij u wel om van te voren een reservering te plaatsen. Dit kunt u doen middels het contactformulier op de website of door ons te bellen.

Indonesisch restaurant Den Haag

Ook thuis genieten

Tevens bestaat er de mogelijkheid om telefonisch eten bij ons te bestellen en het vervolgens af te halen. Zo kunt u ook thuis van onze heerlijke gerechten en smaken genieten.

Restaurant | Afhaal | Catering