Indonesisch buffet Den Haag

Het bestellen van een Indonesisch buffet in Den Haag wordt steeds populairder. Wij bij Mekar Sari hebben deze trend al vroeg voorzien. Vandaar dat wij hier erg veel keuze in hebben. Bij ons heeft u dan ook de mogelijkheid unieke, verse gerechten op tafel te zetten. Wij zijn van mening dat tijdens het eten alle zintuigen geprikkelt moeten worden. Dit is dan ook de reden waarom wij bij Mekar Sari enkel werken met verse ingrediënten.

Bij ons wordt het eten met veel zorg en liefde bereid, wij besteden aandacht aan ieder detail zodat u kunt genieten van een heerlijke maaltijd. Wat denkt u bijvoorbeeld van Ayam Panggang Kecap, Sambal goreng telor? Dit is een traditioneel gerecht gemaakt van gegrilde kip in ketjapsaus, gekookte eieren in hete pepersaus. Tevens serveren wij vegetarische gerechten, zoals verse groenten bereid geraspte kokos met pinda’s, gebakken sojablokjes met peper.

Indonesisch buffet Den HaagErvaar het zelf

Wanneer u onze menukaart bekijkt, vindt u diverse traditionele Indonesisch gerechten. Hetzelfde geldt voor het bestellen van een Indonesisch buffet in Den Haag. Onze gerechten worden samengesteld door een ervaren kok. Ervaar nu ook de smaaksensaties van diverse kruiden en exotische specerijen in ons Indonesisch restaurant. Indien u bij ons wilt komen eten, bent u ten alle tijden van harte welkom. Neem contact met ons op middels het contactformulier of bel ons om te reserveren. Wij horen graag wanneer u wenst te komen eten en met hoeveel personen u komt. Wij zien u graag terug bij Mekar Sari in Den Haag.

Liever thuis eten?

Onze afhaal assortiment is even rijk aan smaak als onze in-house gerechten. De heerlijke Nasi Tumpengan voor 4 of 6 personen is de perfecte keuze voor een feest. Bekijk het afhaalmenu online op onze website.