Indonesisch eten Den Haag

Welkom bij Mekar Sari.

Wij nodigen u graag uit eens een kijkje te nemen op onze menukaart. U zult merken dat u op een plezierige wijze verrast zult worden door de diversiteit aan gerechten. Al onze gerechten worden met verse ingrediƫnten ter plekke bereid. Wat denkt u bijvoorbeeld van onze uitgebreide Rijsttafels of onze Nasi Kuning Rames.

Onze vleesgerechten worden op de traditionele manier bereid waardoor ze de echte, authentieke Indonesische smaak krijgen. Hetzelfde geldt natuurlijk voor onze vegetarische gerechten kunnen wij ook elke bezoeker aanraden. Bij Mekar Sari hechten wij veel waarde aan het feit dat het eten moet smaken zoals bij ons in de kampung. Tevens moet het er ook goed uitziet en lekker ruiken. Uw eten wordt daarom met zorg door ons bereid, zodat u kunt genieten van een culinaire avond in onze Indonesische restaurant. Kom ook gezellig bij ons restaurant langs en geniet van het eten en maak kennis met onze keuken.

Indonesisch restaurant Den HaagOok thuis genieten

Indien u gezellig wil langskomen, adviseren wij u wel om van te voren een reservering te plaatsen. Dit kunt u doen middels het contactformulier op de website of door ons te bellen. Wij horen graag wanneer u wenst te komen en met hoeveel personen u komt. Tevens bestaat er de mogelijkheid om telefonisch eten bij ons te bestellen en het vervolgens af te halen. Zo kunt u ook thuis van onze heerlijke gerechten en smaken genieten.

Mekar Sari serveert al jaren heerlijk Indonesisch eten Den Haag. In deze regio hebben wij inmiddels dan ook al een goede reputatie opgebouwd. Wij staan voor u klaar en maken het u graag naar de zin. Wie weet tot snel in ons restaurant!