Indonesisch restaurant Den Haag

Wilt u graag eten bij een Indonesisch restaurant in Den Haag? In dat geval bent u van harte welkom bij Mekar Sari. Wanneer u een blik op onze menukaart werpt, zult u zien dat wij een diversiteit aan gerechten serveren. Alles wordt bij ons vers en ter plekke bereid. U kunt bij ons dus terecht voor heerlijke Indonesische gerechten. Onze vleesgerechten worden op speciale wijze bereid waardoor u de traditionele Indonesische smaak zult proeven. Gecombineerd met Pangsit goreng, emping of loempia maken we het gerecht helemaal af. U hoeft alleen maar te genieten. Tevens serveren wij ook voldoende vegetarische gerechten. Onze medewerkers adviseren u graag bij het kiezen van een gerecht dat u lekker zult vinden.

Liever thuis eten?

Onze afhaal assortiment is even rijk aan smaak als onze in-house gerechten. De heerlijke Nasi Tumpengan voor 4 of 6 personen is de perfecte keuze voor een feest. Bekijk het afhaalmenu online op onze website.

Indonesisch restaurant Den HaagBeleef de Indonesische keuken

Indien u een gezellige en culinaire avond wilt beleven, moet u eens een bezoekje wagen aan Mekar Sari. Wij doen er alles aan om het u naar de zin te maken, u zult niets tekort komen.
Voor een reservering bij dit Indonesisch restaurant Den Haag, kunt u het beste even telefonisch contact met ons opnemen. Of u vult het contactformulier in dat vermeld staat op onze website.

U kunt ook direct bestellen in ons restaurant, alleen kan het dan wellicht wat langer duren in verband met drukte. Wij zien u graag terug bij Mekar Sari, een heerlijk restaurant wat betreft de Indonesische keuken.