Indonesische catering Den Haag

Bij Mekar Sair kunt u niet alleen heerlijk uit eten, ook voor Indonesische catering in Den Haag kunt u terecht bij dit restaurant. WIj heten u dan ook graag welkom om eens bij ons te komen eten. Wij koken nog steeds volgens heerlijke, traditionele wijze. Vandaar dat wij ook alleen maar verse ingrediƫnten gebruiken. Dit is ook de reden waarom het zo culinair ruikt bij ons.

Op onze menukaart vindt u diverse vegetarische gerechten terug, waaronder Gado-Gado, Tahu tjah, Tumis buncis. Dat bestaat uit:

  • Gemengde groenten in pindasaus
  • Roerbak tauge
  • Tofu
  • Sperziebonen

Omdat wij veelal traditioneel koken, wordt de smaak in het voedsel goed behouden. Wij geloven dat het belangrijk is om met eten alle zintuigen aan te spreken. Daarom gebruik wij, zoals gezegd, gezonde, verse ingrediƫnten, maar moet het eten er ook lekker uitzien en goed ruiken. De Indonesische keuken heeft vele lekkere dingen te bieden. Dit geldt ook bij u thuis, namelijk voor Indonesische catering Den Haag.

Indonesische catering Den HaagEten bij Mekar Sari

Wij koken graag traditionele Indonesische gerechten voor u. Of door middel van Indonesische catering in Den Haag. Neem contact met ons op en laat ons weten wanneer en hoe laat u bij ons wilt reserveren. Tevens horen wij graag met hoeveel personen u wenst te komen. U kunt in contact met ons komen door middel van het contactformulier op onze website, of u kunt ons bellen om te reserveren.

Wilt u liever thuis blijven maar toch graag lekker eten? U kunt bij Mekar Sari ook online eten bestellen. Uw maaltijd wordt gratis bij u thuis afgeleverd.